Over

 

Hoogwaardig huren
Bent u op zoek naar kantoorruimte in Zeist? Het Witte Huis biedt kwalitatieve kantoorruimte met moderne faciliteiten in hartje centrum. Het complex aan de Hogeweg is onlangs volledig gerenoveerd en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. De fraaie entree, de hoogwaardige algemene ruimten, de prominente locatie aan het Walkartpark: Het Witte Huis beschikt over alle denkbare eigenschappen om uw bedrijf of organisatie op efficiënte en prettige manier te huisvesten.
Representatief

Het merendeel van de kantoorruimtes in Het Witte Huis wordt bewoond door zakelijke dienstverleners. Juist in deze tijd van digitalisering en werken in the cloud onderstrepen zij het belang van een fysieke ontmoetingsplek. Niet alleen om samen te werken en kennis te delen. Ook om hun klanten in een representatieve omgeving te ontvangen. Het Witte Huis biedt hiervoor uitstekende mogelijkheden en is een optimaal verlengstuk van uw dienstenpakket.

Volledig gerenoveerd

Het Witte Huis is onlangs volledig gerenoveerd om haar bewoners van alle moderne faciliteiten te kunnen voorzien. Bij de selectie van de nieuwe apparatuur is rekening gehouden met de laatste stand van de techniek en energie zuinigheid. Het Witte Huis is onder andere voorzien van nieuwe HR CV ketels, mechanische ventilatie en zonwerend glas. De ondergelegen parkeerkelder, intercom/ videofooninstallatie en lift dragen bij aan een aangename beleving voor uw werknemers en klanten. Gemeubileerd opleveren behoort tot de mogelijkheden.